Knitpro tuftausneulasetti
Knitpro tuftausneulasetti Knitpro tuftausneulasetti

Knitpro tuftausneulasetti

41,00 €
Sisältää alv. 24 %

Tuftaus on tekstiilien koristelu- ja käsityötekniikka, joka mahdollistaa erilaisten kuvioiden, tekstuurien ja värien luomisen kankaaseen.

Saatavuus 3 kpl

KnitPron laadukas tuftausneulasetti sopii niin innokkaalle aloittelijalle kuin jo kokeneemmallekin tuftaajalle! Farkkukankaisessa kotelossa tulee ergonomisesti muotoiltu, laadukas puinen runko sekä 2-, 3-, 4- ja 5-milliset neulat liittimineen. Mukana on myös kaksi langanpujotukseen tarkoitettua apuvälinettä. Englanninkielinen ohjevihkonen opastaa uuden harrastuksen alkuun.

Neulan syvyyttä muokkaamalla voi säätää myös lankalenkkien pituutta.Neulojen langanvahvuussuositukset:

2mm - thread & lace
3 mm - fingering & sport
4 mm - DK
5 mm - worsted & bulky

Lanka syötetään kynämäisen varren läpi kärkiosan onton neulan silmästä ulos. Neulaosa työnnetään kankaan läpi ja vedetään samaa reittiä pois, jolloin kankaan alapuolelle muodostuu pieni lenkki. Kankaan nurjasta puolesta tuleekin näin valmiin työn oikea puoli. Nurjaa pintaa voi halutessaan käyttää myös kankaan päällipuolena. Neulaa liikutetaan pienin askelin pitkin kangasta halutun kuvion tai muodon mukaan. Työskenneltäessä on oltava tarkkana, koska muodostunut silmukkarivistö purkautuu nopeasti langasta vetämällä. Valmiin työn tai työstetyn alueen kiinnittäminen ja viimeistely tapahtuu liimaamalla työn sileämpi puoli esimerkiksi askarteluliimalla.


Arvostelut 0 arvostelua
Alennuksessa
-53.13%
Katia Babilonia
3,00 € 6,40 €
-39.39%
Katia Concept Sky
6,00 € 9,90 €